Te invitam alaturi de noi in aceasta profunda calatorie online de hranire a sistemului tau nervos  si de intalnire cu Mecanismul tau de Tremur prin practica TRE® sau Exercitii de Eliberare de Tensiuni/ Traume!  Acest curs este deschis tuturor celor curiosi in ceea ce priveste modul natural de eliberare de stres si traume, cat si in ceea ce priveste sanatatea lor somatica si capacitatea de auto-vindecare a propriului organism. De asemenea, cursul se adreseaza si acelora dintre voi care va doriti sa deveniti Facilitatori TRE® Certificati International (caz in care este necesar sa completati 2 module suplimentare).

 

TRE® sau Mecanismul de Tremur este o practica naturala, somatica ce sustine dezvoltarea si intretinerea unui sistem nervos sanatos si reglat. Este o excelenta unealta de impamantare pentru cei care lucreaza ca personal medical, psihologi/ terapeuti si in serviciile de urgenta (ambulanta, politie, pompieri, salvatori montani etc.) – cat si pentru oricine isi traieste propria viata cu stres, anxietate, frica, trauma sau TSPT (Tulburare de Stres Post-Traumatic sau PTSD). 


Aceasta este o invitatie de a ne reconecta cu raspunsul mamalian intrinsec organismelor noastre: modul natural de a face fata provocarilor stresului zilnic si pana la a gestiona TSPT. Este o unealta excelenta de impamantare ce reduce eliberarea nesanatoasa de hormoni de stres, astfel re-echilibrand aspectele homeostatice ale organismului, si promovand o viata mai plina de libertate si pace. Acest mecanism este raspunsul exclusiv natural al organismelor noastre de a adresa si re-organiza tiparele de stres si contractare musculara din corp, si este o unealta perfecta pentru practicienii si profesorii de Yoga, Pilates, Dans, Miscare, Arte Martiale si altele. 

 

Programul de training iti ofera oportunitatea unei integrari profunde, titrate, sprijinite si sustinute a mecanismului tau de tremur.

TRAINERSFIONA SOMA

Fiona este Trainer Global de Certificare TRE® de 10 ani si a calatorit in jurul lumii oferind TRE® diverselor comunitati traumatizate. In practica ei privata se specializeaza in Sanatate Sexuala si Relationala cu focus pe Dependente, Stiluri de Atasament, Tipare si Factorii lor Declansatori. Ea este pasionata de posibilitatea “Auto-Vindecarii” si este un promotor al pendularii de la Co-Reglare la Auto-Reglare, atat in practica cat si in munca ei.

Fiona ne incurajeaza sa exploram in siguranta posibilitatile de miscare si joaca cu diversele forme de rezonanta si vibratie ca modalitate de a ne hrani sistemele nervoase. Prin curiozitate, suntem ghidati printr-un proces pe cat de simplu pe atat de vindecator ce readuce echilibrul sistemelor corpului. In practica ei, Fiona include lucrul Energetic Taoist, Kineziologia, Breath work, Yoga Fasciala si Terapie Craniosacrala. Aceste abordari ne sustin sa ne intoarcem acasa, intr-un corp sanatos si fericit. 

 

 

 

TEODORA BUZOIANU

Facilitator si Trainer pentru Cursanti TRE®, Teodora s-a nascut si locuieste in Romania si si-a inceput propria calatorie de descoperire a Mecanismului de Tremur in 2015. De-a lungul anilor in care s-a dedicat explorarii vibratiei naturale a organismului, ea a initiat si a insotit sute de oameni din jurul lumii in a-si cunoaste bio-inteligenta profund hranitoare si abundenta in cunoastere directa, fie in sesiuni private sau de grup, fie in cadrul trainingurilor. 

In practica sa, Teodora ofera prezenta si vivacitatea ei tuturor celor care simtiti acea chemare interioara si dorinta de a descoperi versiunea voastra reala, ne-editata, profund autentica & naturala ce se ascunde sub tiparele defensive care au ajuns poate sa va defineasca. Apeland si la propriile ei explorari cu miscarea in Dans, Arte Martiale, lucru cu Psoas-ul si cu Fascia, ea este pasionata de organismul bio-inteligent si abilitatea sa de a-si restabili ritmurile si fluxurile naturale ce sustin o viata infloritoare, si nu doar supravietuirea.

Prin intermediul Mecanismului de Tremur evocat de TRE®, Teodora va invita sa pasiti in Fiinta voastra adevarata si sa va reamintiti de Acasa. Acasa in pace interioara, in centrul natural-neutru al fiintei, in vibratie si pulsatie autentice, in intelepciunea profunda a simturilor. 
 

DATE

Modulul 1

17/18/19 Martie 2022 - [Romana]

5.30pm - 9.30pm RO 


SAU

Modulul 1

31 Martie + 1/2 Aprilie 2022 [Engleza]

5.30pm - 9.30pm CEST

 

Modulul 2

26/27/28 Mai 2022  [Engleza cu traducere partiala in Romana]

5.30pm - 9.30pm CEST

 

Modulul 3

1/2/3 September 2022 [Engleza cu traducere partiala in Romana]

5.30pm - 9.30pm CEST

 

 

INVESTITIE

 

€ 300.00 per Modul
 

SUMAR al Training-ului Global TRE® Online 2022  cu Fiona Soma si Teodora Buzoianu

 

Acest program de training bazat pe experienta directa și explorare personala este conceput sa te insoteasca in calatoria de descoperire, intelegere si auto-reglare a Mecanismului tau de Tremur evocat prin TRE®, cat si sa te ghideze catre a deveni Facilitator al acestei explorari somatice. Modulul 1 poate fi urmat atat pentru Dezvoltarea Personala, cat si ca prim pas catre Trainingul Global de Certificare TRE®.

O data obtinuta certificarea, vei putea sa conduci si sa tii spatiu pentru alte persoane in propria lor calatorie de descoperire, explorare si auto-reglare a acestui mecanism innascut, codat-genetic in corpurile lor. Exista mai multe componente obligatorii ale acestui program pentru care este necesar sa iti asumi responsabilitatea, cu participare integrala, create cu scopul de a-ti acorda statutul de Facilitator TRE®, pe care le poti gasi detaliate mai jos.

 

 MODULE DE TRAINING 


3 module ce se desfasoara pe parcursul a 3 zile fiecare (mai jos detaliile)

• datele Modulului 1: 17/18/19 Martie 2022 (de Joi pana Sambata) - In Română

SAU

• datele Modulului 1: 31 Martie + 1/2 Aprilie 2022 (de Joi pana Sambata) - In Engleza

• datele Modulului 2: 26/27/28 Mai 2022 (de Joi pana Sambata) - In Engleza cu asistenta pentru vorbitorii de limba Română and Notite/Prezentari in Română

• datele Modulului 3: 1/2/3 Septembrie 2022 (de Joi pana Sambata) - In Engleza cu asistenta pentru vorbitorii de limba Romana and Notite/Prezentari in Română

 

SUPERVIZARE

 

Supervizarea este obligatorie pe toata durata programului de training.

Supervizarea se imparte in sesiuni de supervizare de grup si sesiuni de supervizare personala si toate au loc pe platforma Zoom.us

 

SUPERVIZAREA DE GRUP   

• 4 x sesiuni de supervizare de GRUP obligatorii (datele mai jos) la jumatatea distantei dintre module:

 

• 5 Mai 2022 (Joi) - 2 Ore – Auto-Reglare + Interventii de Siguranta – F/F/F

• 30 June 2022 (Joi) - 3.5 Ore – Sesiune de Practica 

• 4 August 2022 (Joi) - 3 - Sesiune de Practica 

• 29 September 2022 (Joi) - 3.5 Ore - Sesiune de Practica - GrupuriIntervalul orar pentru TOATE Sesiunile de Supervizare de GRUP:
6.30pm - 9.30pm CEST 

SUPERVIZAREA PERSONALA

 

• 14 ore de Supervizare Personala pe toata durata trainingului [vezi detalii mai jos] 

 

 

MODULUL 1

 

  • O ora de Supervizare Personala dupa Modulul 1, in care vei fi ghidat(a) printr-o sesiune TRE® 

 

MODULUL 2

 

  • O ora de Supervizare Personala dupa Modulul 2, in care vei fi ghidat(a) printr-o sesiune de TRE® 

 

  • O ora de Supervizare Personala dupa Modulul 2 in care vei ghida Trainerul tau de Certificare (CT) sau Mentorul tau intr-o sesiune de TRE®

 

  • Doua ore de Supervizare Personala dupa Modulul 2 dedicate dezvoltarii abilitatilor tale de facilitare. Vei conduce un Student de Practica (Practice Student) printr-o sesiune de TRE® cu Trainerul tau de Certificare (CT) si Mentorul tau observand – vei primi feedback.  

 

MODULUL 3

 

  • O ora de Supervizare Personala dupa Modulul 3 in care vei ghida Trainerul tau de Certificare (CT) SI pe Mentorul tau intr-o sesiune de TRE®

 

  • Doua ore de Supervizare Personala dupa Modulul 3 dedicate dezvoltarii abilitatilor tale de facilitare. Vei conduce un Student de Practica (Practice Student) printr-o sesiune de TRE® cu Trainerul tau de Certificare (CT) si Mentorul tau observand – vei primi feedback.  

 

  • Trei ore de Supervizare Personala sunt dedicate sesiunilor de verificare pentru Studiile tale de Caz. Este necesar sa lucrezi si sa documentezi 3 Studii de Caz. Pentru fiecare Studiu de Caz, este obligatoriu sa ceri Supervizare Personala de o ora. Aceasta ora poate fi impartita si in doua sesiuni de cate o jumatate de ora fiecare si are ca scop revizuirea Studiului tau de Caz, pentru a-ti oferi feedback si pentru a te sprijini in a continua sa-ti dezvolti abilitatile de facilitare.  

  • Trei ore de Supervizare Personala pentru certificarea finala. Vom parcurge toate documentele pe care le-ai pregatit in vederea indeplinirii criteriilor de certificare. 

      DOCUMENTE CE TREBUIE COMPILATE & PREZENTATE IN VEDEREA CERTIFICARII FINALE 

 

Aceste documente for fi incarcate intr-un grup privat de Facebook (te rugam sa creezi acest grup folosind denumirea: TRE® Studies si numele + prenumele tau) pe care il creezi si unde vei invita Trainerul tau de Certificare si Mentorul tau. Acest grup permite urmarirea propriului tau progres pe parcursul trainingului. 

Mai jos gasesti o lista scurta a documentelor necesare, iar mai multe detalii si informatii despre ele iti vom oferi in cadrul Modulului 1:

 

• Citeste si scrie o scurta recenzie a 2 carti (vei primi o lista de lecturi recomandate)

• Documenteaza 3 sesiuni de Buddy-Up (Buddy-Up sesions): acestea sunt sesiuni alaturi de unul dintre colegii de curs pe care le organizati impreuna si in care, cu randul, va veti conduce unul pe celalalt si veti fi condus prin procesul TRE®

• Documenteaza 3  sesiuni cu Studentul de Practica (Practice-Student sessions): acestea sunt sesiuni pe care le vei conduce dupa Modulul 2 ca parte din dezvoltarea aptitudinilor tale de facilitare

• Documenteaza 3  Studii de Caz (Case Studies or CS) de minim 6 saptamani fiecare (2 Studii de Caz Individuale si un Studiu de Caz de Grup Restrans)

• Log Book (Jurnal de Bord): un document ce inregistreaza toate modululele de training, sesiunile de supervizare, sesiunile de Buddy-Up si de Studenti de Practica pe care le-ai parcurs. Vei primi un exemplu despre cum sa compilezi acest Log Book 

• Jurnal – Este necesar sa documentezi 40 dintre sesiunile tale personale de TRE® de la inceputului Modulului 1 si pana la finalul certificarii. Vei primi exemplu despre cum sa creezi o intrare in Jurnal care exprima propria ta explorare cu mecanismul de tremor evocat de TRE®.

 SUMARUL INVESTITIEI 

 

3 x Module @ € 300.00 per Modul = € 900.00

12 Ore Supervizare de GRUP = € 300.00

14 Ore Supervizare Personala + Sesiunea de Certificare @ €45.00 per sesiune = €630

INVESTITIE TOTALA = €1830.00


 **Doar pentru Români